Frequently Asked Questions

Kerstmarkt

 • Kunnen onze medewerkers bijbetalen op de kerstmarkt?

  Uw medewerkers kunnen extra muntjes aanschaffen bij de servicebalie en deze via de mobiele pinautomaat betalen. Als u niet wilt dat er mag worden bijbetaald is dit ook mogelijk.

 • Kunnen we lokale ondernemers op onze kerstmarkt uitnodigen?

  Ja, dat is mogelijk. Geef aub de contactgegevens zo snel mogelijk aan ons door, dan nemen we contact op met de ondernemer(s). 

 • Wat gebeurt er met de dukaten die aan de goede doelen zijn gedoneerd?

  De donaties worden door ons in mindering gebracht op uw eindfactuur, waarna u zelf voor de donatie dient te zorgen. Indien de donatie voldoet aan de door de belastingdienst opgestelde randvoorwaarden kunt u de donatie aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting.

 • Is er een minimale budget per medewerker op de kerstmarkt?

  Nee, er is géén minimum budget. U bepaalt zelf de hoogte van het budget per medewerker. Wilt u onderscheid maken in groepen medewerkers, bijvoorbeeld parttimers, fulltimers, externe medewerkers, etc? Ook dat is mogelijk!

 • Wat voor een muntjes worden gebruikt op de kerstmarkt?

  Ons kerstmarkt valuta is de dukaat. Voor de meeste budgetten maken we gebruik van fiches, uw medewerker krijgt bij binnenkomst op de kerstmarkt één fiche van het volledige budget. Hiermee kan bij de kramen/chalets worden betaald. De standhouders geven wisselgeld terug in de vorm van muntjes van: 

  • 1 dukaat (gele munt)
  • 5 dukaten (groene munt)
  • 20 dukaten (rode munt)
 • Kan een kerstmarkt worden georganiseerd die 100% voldoet aan de covid regels?

  Uitgaande van de huidige regels (die natuurlijk kunnen veranderen), kunnen we rekening houden met de afstandsregels en kunnen we d.m.v. onze software de medewerkers gedoseerd toelaten tot de kerstmarkt volgens vooraf bepaalde tijdblokken. Echter, als er een zeer strikt samenscholingsverbod geldt, dan wordt het heel erg moeilijk om een fysieke kerstmarkt te organiseren. Als u de kerstmarkt buiten én in een ander seizoen (bijvoorbeeld vóór het griepseizoen) kunt houden, dan is het makkelijker om te voldoen aan de regels.


Appreciate

 • Wat is het voordeel van appreciate t.o.v. de kerstmarkt?

  Het grote voordeel van appreciate is dat er een langere periode is voor uw medewerkers om te shoppen. Dit kan volledig online maar ook fysiek met onze kado-vitrines óf in hybride vorm. Hierdoor is dit concept ook geschikter voor bedrijven met veel medewerkers of meerdere locaties. 


Geschenk uit de Regio

 • Kan elke producent uit mijn directe omgeving deel uit maken van geschenk uit de regio?

  Dat hangt natuurlijk van de medewerking van de producent af. Laat ons weten welke producenten of producten u graag wilt. Wij stemmen dit dan af.


Meerkeuze kerstpakket

 • Hoeveel soorten pakketten kunnen er worden aangeboden?

  Maak het niet te complex voor uw medewerkers en beperk het aantal tot maximaal 10. 

Onze merken

© 2020 MVO Kado & Events, All Rights Reserved

KvK 59541873 Utrecht